Wednesday, 15 June 2011

ANGRY BIRD??!!

Update update..sudah lama aq x kuar dgn my ELF>> DINA..So, minggu lepas on the way nak beli lappy baru, aq singgah kat NOKIA WORLD BIGGEST ANGRY BIRDS..Memang seronok, tapilagi seronok kalau pergi dgn kawan2 kan kan kan..haha cacat..nah tgk lah..Games ni memang best, tapi ntahla..hahahahahaha



Comelkan??bukan ANGRY BIRDS, akulah..muahahahaha

eh dia jeling aku?? goreng baru tau!! HAHA

GILER BATTLE CREW tgh perfome..GILER HANDSOME..SUMPAH!!

Sekali tengok maskot tu memang kiut, tapi bile dah 2 3 kali tengok,
muka dy menagih PENAMPO!!

Kalau register, dpt mende nih, so aq pun selok beratur panjang2.
SUKAHATI LAH!!
HABISS!! HAHA!!